Bars

Shampoo Bars

5.00/5.00 Published 223 days ago

"Vraiment génial !"

Ik ben een trouwe klant van Shampoobars. Vooral de meer voedende lijnen, zoals de honingshampoo bar en conditioners, vind ik echt geweldig! Met lang haar heb ik 9 maanden kunnen doen met één conditioner!! Probeer dat maar eens met een fles. Ook hun klantenservice reageert snel en de bezorging verliep ook uitstekend

5.00/5.00 Published 237 days ago

"De shampoobars zijn geweldig!"

Ik vind niet alleen dat dit merk een mooie groei heeft doorgemaakt (lees: steeds meer producten met zachte ingrediënten en palmolievrij. Yay!), maar mijn hoofdhuid is ook enorm opgeknapt door het gebruik van de shampoobars honing en kokos. Geen jeuk meer en in plaats daarvan een rustige hoofdhuid. De website is overzichtelijk en de levering is snel. Top!

5.00/5.00 Published 254 days ago

"Ik ben begonnen met een proefpakket."

Ik ben gestart met een proefpakket, maar al snel enkele grote shampoo bars gekocht. Zeer eenvoudig in gebruik (bekijk eens een video, want het vergt wat gewenning), en het resultaat is uitstekend. Mijn haar voelt fris en ruikt lekker. Ik merk wel dat het nodig is om daarna een conditioner bar te gebruiken, omdat mijn haar anders moeilijk doorkambaar is. Het is super handig en zeer compact. Geweldig!

Shampoo Bars

Address
Pays-Bas

Website
shampoobars.nl

Email
info@westcoastshampoobars.com

Telephone
44 (0) 117 904 7212

Post a review for: Shampoo Bars
Se connecter