Electronics

BRL Electronics

5.00/5.00 Published 167 days ago

"Support exceptionnel."

Fantastiskt support. Beställde en komplett ljudpaket där jag märkte att en extra del som jag hade beställt hade försenat leveransen. Skickade ett mail till supporten och fick omedelbar hjälp. Den extra delen (plastdelen för konsolen) var slutsåld, men de hittade en annan som passade och erbjöd mig att byta. Perfekt, de fixade en ny faktura och skickade paketet nästa dag :) mycket nöjd.

5.00/5.00 Published 181 days ago

"Allvarligt på riktigt."

BRL var en gång i tiden en butik där jag handlade med gott resultat. Numera är det en internetbutik där jag fortfarande handlar och upplever goda resultat. Snabba leveranser och en kundtjänst som verkligen finns till hands, även om jag mestadels kontaktar dem via e-post. Mina önskemål och frågor löses snabbt av kundtjänsten. Så allt känns seriöst

5.00/5.00 Published 190 days ago

"Mycket bra butik."

Mycket bra butik. Har det mesta till bilen och hemmet, inklusive kraftfulla bilstereos, högtalare och kablar. Tyvärr passade inte den kabeln jag hade beställt, så jag var tvungen att returnera den (tråkigt). Returen gick väldigt snabbt och smidigt. Marcus, som jag har pratat med, är väldigt sympatisk, vänlig och hjälpsam. Jag rekommenderar varmt Brl om ni funderar på elektronik. Där får ni all den hjälp ni behöver.

BRL Electronics

Address
Suède

Website
www.winnscandinavia.com

Email
info@winnscandinavia.com

Telephone
+46 19 20 67 65

Post a review for: BRL Electronics
Se connecter