Bars

Barschool

5.00/5.00 Published 223 days ago

"Endroit super cool"

Endroit super cool. Bel hôtel avec un délicieux buffet, propose des plats italiens, asiatiques, espagnols et américains en rotation de semaine en semaine. Médecin juste devant l'hôtel. Tout le monde est professionnel et vous êtes accueilli par tout le monde sur votre chemin. Les amis de l'école de bar, Mikkel, Hektor, ceux de l'hôtel et surtout ceux de la vie nocturne. Vraiment une belle expérience, et on se débrouille bien par rapport à l'enseignement, on est bien emballé après une telle expérience.

5.00/5.00 Published 237 days ago

"En oplevelse for livet."

Jeg deltog i barskolen fra den 2. oktober til den 26. oktober og havde en fantastisk oplevelse. Casper, vores underviser, var energisk og formåede virkelig at formidle kunsten ved at være bartender, inklusive faglig viden og flair. Masterclass'en gav os mulighed for at udfordre os selv med at skabe vores egne cocktails. Mikkel, vores kontaktperson, var en fantastisk støtte, og jeg er taknemmelig for hans engagement. Vi deltog i sjove aktiviteter som eventmiddag, hiking, cocktailaften i Palma, vingård, partybus og pub crawl. Jeg mødte også fantastiske mennesker, som jeg håber at holde kontakten med. Rejsedelen var lidt udfordrende, men det skabte mulighed for at lære hinanden at kende. Alt i alt en uforglemmelig oplevelse, og jeg er taknemmelig for, at jeg tog afsted. Plus, stranden og poolen var fantastiske.

5.00/5.00 Published 246 days ago

"Un endroit vraiment génial."

Fantastisk sted. Et dejligt hotel med en lækker buffet, der skifter mellem italiensk, asiatisk, spansk og amerikansk mad hver uge. En lægepraksis lige foran hotellet. Alle er professionelle, og man bliver godt modtaget af alle på sin vej. Både barskolevennerne Mikkel og Hektor, personalet på hotellet og ikke mindst dem ude i nattelivet. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, og undervisningen dækker en bred vifte, så man er godt rustet efter sådan en oplevelse.

Barschool

Address
denmark

Website
www.barschool.com

Email
info@barschool.com

Telephone
(917) 746-0411

Post a review for: Barschool
Se connecter