Restaurants

15gram

5.00/5.00 Published 136 days ago

"Service client excellent."

We hebben al verschillende maaltijdboxen uitgeprobeerd. Bij de ene waren de gerechten te ingewikkeld, bij een andere was de kwaliteit niet goed, en bij een derde waren er altijd problemen met de levering en kwam de klantenservice nooit zijn beloftes na. Maar niet bij 15gram. Het eten is lekker, je hoeft geen 2 uur in de keuken te staan, en de klantenservice is super responsief en professioneel. Een absolute aanrader.

5.00/5.00 Published 150 days ago

"Topbox!"

We gebruiken nu al ongeveer een jaar de box en zijn er erg tevreden mee. Goede porties, smakelijke recepten en vooral verse producten. Vooral de vis is van hoge kwaliteit. De klantenservice verdient ook lof; ik heb drie keer contact gehad en werd elke keer zeer goed en vriendelijk geholpen. We hebben al verschillende boxen uitgeprobeerd, en deze is voor ons de beste. Enige punt van kritiek: een app zou nog handiger zijn ;-)

5.00/5.00 Published 155 days ago

"5Gram bracht de vereiste hulp voor mij."

Tot het einde van maart dit jaar heb ik NOOIT gekookt. Ik kon niet koken, mede omdat mijn vrouw dit altijd met veel toewijding deed. Helaas is zij eind april overleden, en ik moest wel iets doen. Onze zoon introduceerde me aan 15Gram en liet zien hoe eenvoudig het is. Sindsdien heb ik met groot gemak heerlijke maaltijden met geweldige smaken bereid. Het ontspant me en ik leer dagelijks bij dankzij 15Gram. Alles is buitengewoon vers, bijna geen behoefte meer om boodschappen te doen, en totaal geen verspilling. Geweldige organisatie en zeer duidelijke kookinstructies. 15Gram is echt TOP.

15gram

Address
Pays-Bas

Website
15gram.be

Email
blog@15gram.be

Telephone
09 298 05 10

Post a review for: 15gram
Se connecter